Най-красивите острови за почивка през лятото

isla muheres
По света съществуват толкова, изумяващи с красотата си места, за които дори не сме чували. Чували ли сте за мексиканския остров, носещ наименованието Исла Мухерес
В случай, че отговорът е отрицателен тогава побързайте да потърсите в интернет информация за това райско кътче. Исла Мухерес представлява сравнително малък остров, който е популярен с изключително интересните си монументи, които са наследство от древната цивилизация на маите. Мексиканският остров притежава богатство от красиви плажове, подходящи за сърф и гмуркане, които ще Ви накарат да искате да останeте там завинаги. Сред атракциите, от които разбира се можете да се възползвате са различни забавни водни спортове, традиционна мексиканска музика и танци, а когато огладнеете мексиканската кухня има с какво да Ви изненада.


Nusi Be
Какво ще кажете за разходка до остров Нуси-Бе
Нуси-Бе се намира в близост до остров Мадагаскар и попада традиционно в множество класации за най-предпочитаните и екзотични места през отпускарския сезон. Освен морски забавления и събиране на тен можете да се насладите на невероятно красивите коралови рифове, вулканични езера и други, грабващи окото и съзнанието атракции. Ако сте сред любителите на дивата красота на природата, това кътче е точно за Вас. Едно от най-впечатляващите неща, които можете да видите там е Фауната на острова. В случай, че решите да организирате екскурзия до остров Нуси-Бе през май задължително трябва да посетите фестивала, който ежегодно се провежда по това време от годината, а именно Donia Music Festival.


Barbados
Готови ли сте за мечтана почивка в перлата в Карибския басейн? 
Остров Барбадос, наричан още перлата в Карибския басейн, е известен не само с това, че е родното място на световноизвестната поп певица Рияна, но и с дивата си красота, която не можете да видите никъде другаде. Барбадос, бидейки част от групата на Малките Антили, е островна държава, която се нарежда под номер 51 по богатство. Барбадос може да Ви предложи прекрасно и неповторимо изживяване. Плажовете по западното и южното крайбрежие се отличават с бял пясък. Стандарта на живот е сравнително висок, а самата островна суверенна държава се развива с изключително бързи темпове. Тя е една от най-бързо развиващите се държави в Карибския басейн. Барбадос има какво да предложи на своите посетители като се започне от посещение до умалената версия на лондонския “Трафалгар скуеър, монумента на британския Нелсън, известния Фонтан с делфини и се стигне до Арката на зависимостта, и това не свършва дотук разбира се. Водите и плажовете на Барбадос са смятани за едни от най-чистите изобщо.